0 votes
by
Det trodde att den 22-åriga spetsen har signalerat att han vill gå med landsmannen Lionel Messi på Nou Camp och att 'alla antar' att en överföring kommer att slutföras i juni.

Sport fortsätter att hävda att Martinez har säkerställts en startroll för de spanska mästarna.

Den brasilianska superstjärnan, 28, lämnade Nou Camp för en världsrekordöverföringsavgift i augusti 2017 men han är ivrigt att återvända till Spanien.

Chelsea har fått en övergångsökning i jakten på Samuel Umtiti efter det har rapporterats att Barcelona-esset föredrar en flyttning till Stamford Bridge om bayern munchen fotbollströjor han avgår från Nou Camp.

Umtiti har samlat bara 31 uppträdanden i alla tävlingar under de senaste två säsongerna på grund av allvarliga knäproblem, och anses nu som överskott till krav från La Liga-mästarna.

I rapporten anges också att Umtiti redan har erbjudits Arsenal och Manchester United innan Blues lanserade sina förfrågningar.

Chelsea är angelägen om att skriva under Philippe Coutinho i sommar och leder vägen, enligt rapporter i Spanien.

Brasilianern är på lån i Bayern München, men Bundesliga-sidan betalar inte för att hålla honom permanent.

Men Barcelona sägs också ha tappat tålamodet med sin klubbrekord undertecknande och det är allmänt trott att Blaugrana kommer att se ut för att ladda honom under sommarfönstret.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to Planningbabyshower Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...